WIE ZIJN WIJ

Frank de Bruijn en Tijs van Schagen. We kennen de Alpen al heel wat jaren. Sportura en Chalettravel waren de reisorganisaties en de Yeti’s onze huiskamers waarin we in de periode 1994 – 2009 méér dan 1 miljoen studenten en jongwerkenden hebben mogen ontvangen. Van les Menuires, Val Thorens, Oz en Oisans, Avoriaz, Alpe d’Huez, Les Deux Alpes, Serre Chevalier, Les Arcs, Praloup, Saint Francois Longchamps, Tignes tot het zuidelijk gelegen Risoul 1850.

Nu gaan we weer een stapje verder. Onze gasten zijn 25+, overnachten we in 4/5 sterren accommodaties, organiseren we nog steeds leuke feesten, is La Grotte du Yeti verruilt voor een wintersport-festival-terrein en lijkt de auto of het vliegtuig een betere optie dan een RC busstoel.
Tot ziens in de Alpen!
Frank en Tijs

Wat maakt

GOBLANCO

De ideale wintersportvakantie met vrienden, vriendinnen en/of collega’s moet volgens ons uit de volgende ingrediënten bestaan;

ZON & SNEEUW

natuurlijk, maar niet altijd vanzelfsprekend.

Om de kans op zon & sneeuw zo groot mogelijk te maken kiezen wij voor de maanden met de meeste zonuren, maart en april, en voor de bestemmingen waarvan 70% van alle pistes boven de 2000 meter ligt. Mocht het dan toch tegenvallen, dan kan je je reis onder onze sneeuwgarantie voorwaarden kosteloos annuleren.

FESTIVAL

Après-ski is leuk, maar is er ook wat anders?

GoBlanco doet het anders. Een festival in de sneeuw. Actie, lol, ontspanning, goed eten én een aantal waanzinnige feesten. En dat laatste alleen met de aller- allerbeste feestmakers van Nederland. Feest- en festivalorganisaties die in Nederland de hele zomer stijf uitverkopen.

Meer informatie

En om niks aan het toeval over te laten gaan er stand-up comedians mee, BBQ’en we op 2800 meter, bouwen we een waterslide, een springschans, hebben we off-piste-gidsen, daily Yoga en kan je, als je wilt, voordat de allereerste lift open gaat, boven aan de top staan. Hoe? Dat vertellen we je in de week zelf.

Niet onbelangrijk, alle activiteiten op dit witte festival terrein zijn vrijblijvend. Jij bepaalt. Altijd.

COMFORT

Wij kiezen voor comfort; 4 en 5 sterren accommodaties op de piste met zwembad, jacuzzi of sauna, opgemaakte bedden bij aankomst en een eindschoonmaak.

De prijs, ja die is ook comfortabel. Scherp onderhandeld en kraakhelder. Een weekend kost je €500 en een week €800. De accommodatie op basis van volledig bezetting.

Toegang tot alle dag- en avondactiviteiten, accommodatie, skipas, toeristenbelasting, eindschoonmaak, linnen & handdoeken, food & bites én een sneeuwBBQ. Alles zit in de prijs.

Twijfel? Je kan de reis tot 6 weken altijd kosteloos annuleren.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONS NIEUWS

SCHRIJF JE NU IN

phone-01 2

BEL ONS

+31 40 7200934
Maandag T/M Vrijdag
10:00 uur tot 16:00 uur

marker-01 2

WAAR ZIJN WIJ?

Oude Rechtbank

Stratumseind 32
5611ET Eindhoven

clock-01 2

MAIL ONS

info@goblanco.nl

24/7 😉

face-01 2

VOLG ONS

GoBlanco

Last-minutes, soms vallen ze precies goed!

Weekend van €500 voor €399*      Week van €800 voor €599*

Klik HIER voor meer info

* Zolang de voorraad strekt. Niet in combinatie met kortingcodes.